Aarhus Universitets segl

Databeskyttelse

Hvordan beskytter vi din anonymitet? Og hvad sker der med dine svar?

Din besvarelse af spørgeskemaet forbliver altid fortrolig og anonym. Spørgeskemaet er sendt ud til tusindvis af beboere i Roskilde, København og Frederiksberg Kommune via Facebook og via plakater placeret på offentlige steder i Roskilde.

Din besvarelse er derfor én af mange, som vi modtager. Den information du giver os, vil være kodet under vores analyser. Den oprindelige, anonymiserede spørgeskemabesvarelse og de kodede data vil blive opbevaret på en beskyttet og sikker server hos Aarhus Universitet, hvor kun medlemmer af vores forskningsgruppe har adgang til dem. Information om jeres IP-adresser bliver ikke indsamlet.

Informationen fra spørgeskemaet vil udelukkende anvendes til akademiske formål og vil kun blive rapporteret samlet og altså aldrig på individ-niveau. Både de oprindelige data og de kodede data vil blive slettet ved projektets afslutning. Projektet er blevet gennemgået og godkendt af den Forksningsetiske Komité på Aarhus Universitet.

Er der en risiko for dig?

Risici for deltagerne betragtes som minimale. Vi minder om, at du kan springe ethvert spørgsmål over samt afbryde spørgskemaet til enhver tid, hvis du fortryder.

Hvad nu hvis jeg har spørgsmål eller er bekymret? 

Hvis du har spørgsmål om undersøgelsen, din deltagelse eller blot har generelle overvejelser, kan du sende en email til forskerne på paa-vej@envs.au.dk.

Du kan også finde information her på vores webside og på vores Facebook-side