Aarhus Universitets segl

Arbejd med os

Institut for Miljøvidenskab indbyder alle med faglig indsigt og interesse i forskning inden for miljøvidenskab til samarbejde. Instituttet søger med jævne mellemrum nye medarbejdere og ph.d.- studerende, som vi annoncerer via det centrale system på Århus Universitet. Det kan du undersøge nærmere ved at trykke på et af punkterne i venstremenuen. Her kan du også undersøge, hvilke emner du har mulighed for at udarbejde dit speciale indenfor.

Lidt om os

Vores forskningsområde omfatter økologiske, kemiske og fysiske sammenhænge i miljøet, samt økonomiske, politiske og sociale forhold i samspillet mellem miljø og samfund.

Den faglige ekspertise spænder fra atmosfærisk kemi og fysik, over miljøkemi, mikrobiologi og bioteknologi, til miljøøkonomi, miljøgeografi, politologi og sociologi.

Vi er omkring 150 medarbejdere samt studerende og gæsteforskere. Sammen har vi et spændende og inspirerende arbejds- og studieliv, og vi arbejder tæt sammen med forskere fra mange danske og udenlandske institutioner.

Hvis du efter at have læst om vores arbejde får lyst til at arbejde sammen med os, er du altid velkommen til at henvende dig til en af vores medarbejdere.