Institut for Miljøvidenskab ligger på Risø ved Roskilde

Institut for Miljøvidenskab driver forskning, der er problemorienteret og skaber grundlag inden for økologiske, kemiske og fysiske sammenhænge i miljøet, samt i økonomiske, politiske og sociale forhold i samspillet mellem miljø og samfund. Instituttet udfører desuden forskningsbaseret myndighedsbetjening og leverer forskningsbaseret rådgivning.

Den faglige ekspertise spænder fra atmosfærisk kemi og fysik, over miljøkemi, mikrobiologi og bioteknologi, til miljøøkonomi, miljøgeografi, politologi og sociologi.

Vi er omkring 150 medarbejdere samt studerende og gæsteforskere. Sammen har vi et spændende og inspirerende arbejds- og studieliv, og vi arbejder tæt sammen med forskere fra mange danske og udenlandske institutioner.

Hvis du efter at have læst om vores arbejde har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig til en af vores medarbejdere.

Om Institut for Miljøvidenskab