Aarhus University Seal

Webinar: Do you want to evaluate applications for Horizon 2020?

Har du kontakt til dygtige forskere fra det offentlige eller private, der vil kunne høste fordelene ved at blive Horizon 2020-evaluator?

Info about event

Time

Wednesday 21 June 2017,  at 14:00 - 14:30

Location

Webinar

Organizer

Uddannelses- og Forskningsministeriet

In Danish only

Styrelsen for Forskning og Uddannelse sætter med et webinar fokus på rollen som Horizon 2020-evaluator, og hvorfor det giver god mening for danske universitetsforskere og virksomheder at blive H2020-evaluator.

Ved at blive en del af Europa-Kommissionens evaluatorkorps giver man sig selv mulighed for at blive kontinuerligt opdateret på de allernyeste tendenser indenfor eget fagområde, samt opdyrke et europæisk netværk af ligesindede eksperter. Samtidig vil rollen som evaluator (”maskinrummet” i H2020) – uden tvivl give et indgående, praktisk kendskab til, hvordan en succesfuld ansøgning skrues sammen. 

På ½ time gennemgår vi hvilken tid og ressourcer, der skal investeres - og ikke mindst, hvilket konkret udbytte evaluatorer får igennem arbejdet som evaluator på Horizon 2020-ansøgninger. Derudover vil der på webinaret også være hands-on erfaring at hente fra en nuværende dansk evaluator, samt konkret information om hvordan man tilmelder sig som evaluator. 

Webinaret tager udgangspunkt i nogle af de foreløbige konklusioner på en endnu ikke offentliggjort undersøgelse af danske H2020-evaluatorer, der er i færd med at blive udarbejdet af KU og Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Undersøgelsen peger på, hvorfor det er værdifuldt for danske forskere og erhvervsfolk at blive en del af EU's evaluatorkorps.   

Tilmelding
Tilmeld dig webinaret her

Tid og sted
21. juni 2017 fra 14.00 til 14.30

Sprog
Webinaret afholdes på dansk

Vi sender et link til webinaret ud dagen før til alle tilmeldte.

Kan du ikke deltage på dagen, har du mulighed for at finde præsentation og optagelse på www.ufm.dk/h2020/webinar efterfølgende.