Aarhus University Seal

Informationsmøde om Det Frie Forskningsråd virkemidler

NB! Efterårsfristen for ansøgninger falder ultimo september/primo oktober.

Info about event

Time

Wednesday 31 August 2016,  at 09:00 - 10:30

Location

DTU, Technical University of Denmark, Meeting Room 1, Building 101, Anker Engelundsvej 1, 2800 Lyngby

Organizer

DFF

In Danish only

Det Frie Forskningsråd opslår 1 milliard kroner til banebrydende forskning - læs her

BEMÆRK:
Efterårsfristen for ansøgninger falder ultimo september/primo oktober, cirka en måned tidligere end i foregående år!!! 


DFF-Forskningsprojekt 1 - Formål

For at fremme kvaliteten af dansk forskning giver DFF midler til forskningsprojekter inden for en økonomisk ramme på op til 1.800.000 kr. ekskl. overhead.

Et DFF-Forskningsprojekt 1 er kendetegnet ved en klar og afgrænset problemformulering, hvor forskningsaktiviteterne forventes at være af høj international kvalitet. 

DFF-Forskningsprojekt 2 - Formål

For at fremme kvaliteten og udvikle samarbejdet i dansk forskning giver DFF forskningsmidler til forskningsprojekter udført af flere forskere (herunder postdoc og ph.d. studerende) inden for en økonomisk ramme pa? mellem 1.800.000 kr. og 4.100.000 kr. ekskl. overhead.

Et DFF- Forskningsprojekt 2 er ofte kendetegnet ved et koordineret og forpligtende samarbejde om en velafgrænset, fælles problemformulering, men det kan også være et projekt formuleret af en enkelt forsker til gennemførelse i dennes forskergruppe, når der argumenteres for, at projektet er særligt ambitiøst og ressourcekrævende, og at målet ikke kan nås gennem et DFF - Forskningsprojekt 1.

Forskningsaktiviteterne skal have potentiale til at opnå synergi mellem eventuelle delprojekter, indeholde internationalt samarbejde (hvis relevant) og være af høj international kvalitet.