Nyhed til DCE, BIOS og ENVS

Nyhed i mappen Fælles nyheder, som er tagget med Offentligheden/Pressen, DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi, Institut for Bioscience og Institut for Miljøvidenskab

01.03.2017 | Marianne Sodemann

Baguddateret 01.03.2017. Dukker op én enkelt gang på hver af siderne:

Er nu også kopieret til de respektive mapper 78866 (dce), 80423 (bios) og 80587 (envs). Dukker den op dobbelt i nyhedslisterne? JA:

Nu kobles kategorien Medarbejdere på nyheden, som ligger i mappen Fælles nyheder. Og kun dér (ikke i de tre øvrige mapper (dce, bios, envs). Den dukker op en enkelt gang på hver af følgende sider:

Nu fjernes nyheden fra de tre specifikke mapper 78866 (dce), 80423 (bios) og 80587 (envs):

• Den ligger (igen) kun én gang på hver af de seks sider (3xeksternt site + 3xmedarbejderportal)

Nu fjernes kategorien Medarbejdere og én enkelt institut/center kategori:

•

Offentligheden / Pressen, DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi, Institut for Bioscience, Medarbejdere, Institut for Miljøvidenskab